Quirine Molhuysen

Ruimte in je huis én in je hoofd

Als je leefomgeving niet op orde is, raak je het overzicht kwijt. Dat geeft stress. Wanneer orde en regelmaat terugkomen, verdwijnt die stress. Dan pas komt er weer ruimte in je huis én in je hoofd. Opruimen kan iedereen. Maar soms lukt het je door omstandigheden niet om het zelf voor elkaar te krijgen. Dan help ik je graag. Ik neem je mee in een gestructureerde manier van organizen. Want met een goed plan van aanpak, is de helft al gewonnen. 

5 gouden tips

Ben je geïnspireerd en wil je zelf beginnen met opruimen? Ik geef je deze 5 gouden tips mee!
  • 1Houd alleen spullen waar je echt blij van wordt​
  • 2Neem de tijd
  • 3Ruim op per categorie
  • 4Ontspullen, opruimen en organiseren; dat is de juiste volgorde
  • 5Kies een vaste plek voor losse spullen

‘Ik verplaats heel vaak dingen. Zo gaan mensen opnieuw van hun spullen genieten’.

Deze tools mogen niet ontbreken

  • Organizers (mappen)
  • Opbergdozen
  • Kledingzakken
  • Labels
  • Eén soort kledinghanger
over
Tip van Quirine​

‘Nooit lege schalen neerzetten. Die nodigen uit om iets in te doen. Voor je het weet heb je een grote bak met rommeltjes.’

Wat klanten zeggen

“Na de weemoed, tranen en het onvermijdelijke afscheid plaatst het team hun blijvende dingen geordend terug in een opgefrist en geschilderd huis. Ze hebben nu geen gesponsord vt-wonen-interieur zoals bij zovele make-overprogramma’s, maar een opgefrist gezinsleven met hun eigen dierbare spullen. Zelfs als kijker word je daar gelukkig van.”

Het op orde hebben van je huis geeft meer dan je denkt. Zo creëert het rust, schoonheid, harmonie (ook onder de familieleden) en geeft het een heerlijk gevoel van op orde zijn waardoor je veel meer gedaan krijgt. Rommel zorgt immers voor obstakels. Doordat wij destijds ons huis hebben laten organiseren en stylen, is verhuizen van het ene naar het andere huis in alle rust verlopen. Niks stress. Gewoon doos voor doos inpakken en de verhuisauto in. Wij zijn Quirine daar zeer erkentelijk voor. Zij heeft er voor gezorgd dat verhuizen van onze stresslijst ging.

Wanneer je eigenlijk op je meest kwetsbare moment in je leven staat, komen er direct ook veel organisatorische taken op je af. Die kan je dan in sommige gevallen gewoon er niet bij hebben. Dan zijn mensen als Quirine een grote zegen die je werkelijk op de meest integere manier de grote bulk uit handen neemt. Haar professionele maar zeker ook fijne, vertrouwde manier van aanpak is haar grote pré. Want dan voelt een ieder zich prettig bij haar. Ze regelt het, daar waar kan en gewenst van A tot Z. Super fijn!

Ik had echt teveel aan mijn hoofd en kreeg het niet meer voor elkaar om de boel te organiseren. Een scheiding, verhuizing, en drie jonge kinderen. Even was alles te veel. Quirine heeft me weer in het gareel gebracht. En nu zie ik de toekomst weer lachend tegemoet. Het kostte wat moeite maar ik ben er weer.

Omdat Quirine ons huis zo grondig heeft opgeruimd en ingericht, is onze verhuizing nu zo soepel verlopen. We hebben geen moment stress beleefd maar gewoon de dozen 1 voor 1 ingepakt. Echt een verademing.

Wil jij ook een opgeruimd en mooi gestyled huis?