Quirine Molhuysen

OVER QUIRINE

Vroeger als klein meisje kon ik mij al ergeren aan de rommelige boekenkast van mijn vader. Ongevraagd sorteerde ik de boeken op kleur en maat. Mijn eigen kamer moest netjes zijn voordat ik mijn huiswerk kon gaan doen. Van deze ‘prettige afwijking’ heb ik mijn beroep gemaakt. Kleuren, de indeling van een huis, de energie die je wel of niet voelt bij het binnengaan van een huis; het trekt altijd mijn aandacht en ik krijg direct zin om iets aan te pakken als ik ruimte zie voor verbetering. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik een zeer ervaren organizer en stylist ben. Het is een taak die ik met liefde en passie vervul.

“Gepassioneerd door kunst en met oog voor kleur probeer ik een persoonlijke sfeer te creëren.”

Wat me intrigeert is waarom het iemand niet lukt om op te ruimen. Ik ben geen psycholoog, maar soms moet je eerst een obstakel in je hoofd overwinnen voordat je je huis kunt opruimen. Daar help ik mensen graag bij door ze het juiste steuntje in de rug te geven. Want een huis verdient aandacht, zowel qua onderhoud als qua inrichting en leefbaarheid. Maak je van je huis een thuis, dan geeft dat een groot geluksgevoel. Je creëert voor jezelf een rustplek waar je jezelf weer kunt opladen en helemaal jezelf kan zijn.

over

TV programma ‘Je Huis Op Orde’

Vanaf oktober 2021 ben ik te zien in het tv-programma “Je Huis Op Orde”. Ik ben blij met dit podium om zo nog meer mensen te laten zien wat een goed opgeruimd huis voor positief effect kan hebben op je leven!

Wat klanten zeggen

“Na de weemoed, tranen en het onvermijdelijke afscheid plaatst het team hun blijvende dingen geordend terug in een opgefrist en geschilderd huis. Ze hebben nu geen gesponsord vt-wonen-interieur zoals bij zovele make-overprogramma’s, maar een opgefrist gezinsleven met hun eigen dierbare spullen. Zelfs als kijker word je daar gelukkig van.”

Het op orde hebben van je huis geeft meer dan je denkt. Zo creëert het rust, schoonheid, harmonie (ook onder de familieleden) en geeft het een heerlijk gevoel van op orde zijn waardoor je veel meer gedaan krijgt. Rommel zorgt immers voor obstakels. Doordat wij destijds ons huis hebben laten organiseren en stylen, is verhuizen van het ene naar het andere huis in alle rust verlopen. Niks stress. Gewoon doos voor doos inpakken en de verhuisauto in. Wij zijn Quirine daar zeer erkentelijk voor. Zij heeft er voor gezorgd dat verhuizen van onze stresslijst ging.

Wanneer je eigenlijk op je meest kwetsbare moment in je leven staat, komen er direct ook veel organisatorische taken op je af. Die kan je dan in sommige gevallen gewoon er niet bij hebben. Dan zijn mensen als Quirine een grote zegen die je werkelijk op de meest integere manier de grote bulk uit handen neemt. Haar professionele maar zeker ook fijne, vertrouwde manier van aanpak is haar grote pré. Want dan voelt een ieder zich prettig bij haar. Ze regelt het, daar waar kan en gewenst van A tot Z. Super fijn!

Ik had echt teveel aan mijn hoofd en kreeg het niet meer voor elkaar om de boel te organiseren. Een scheiding, verhuizing, en drie jonge kinderen. Even was alles te veel. Quirine heeft me weer in het gareel gebracht. En nu zie ik de toekomst weer lachend tegemoet. Het kostte wat moeite maar ik ben er weer.

Omdat Quirine ons huis zo grondig heeft opgeruimd en ingericht, is onze verhuizing nu zo soepel verlopen. We hebben geen moment stress beleefd maar gewoon de dozen 1 voor 1 ingepakt. Echt een verademing.

Wil jij ook een opgeruimd en mooi gestyled huis?