Quirine Molhuysen

Organizing & Styling

Opruimen, ordenen en overzicht creëren. Dat is de basis van organizing. Maar daarmee ben je er nog niet. Styling is ook een heel belangrijk aspect. Soms moet je iets met kleur of inrichting doen om een huis leefbaarder te maken. Dan is het fijn als je iemand hebt die je kan adviseren en ook goed begrijpt wat jouw persoonlijke stijl is. Want bovenal is het jouw huis en dat mag jouw persoonlijkheid weerspiegelen!

Zo ga ik te werk

Ik stel prioriteiten voor mijn klanten op het gebied van ordenen. Want je kunt niet alles in één keer doen! Eerst maak ik een helder plan van aanpak. Dat geeft direct minder stress. Daarna gaan we aan de slag om jouw huis toegankelijker te maken. Ik inspireer je en geef praktische tips & tools om zelf je huis op orde en georganiseerd te houden. Van een keuken tot een kast, een werkplek tot een heel huis. Ik pak het graag aan!

  • Intakegesprek – wensen en knelpunten in kaart brengen
  • Plan van aanpak – opruimen, verbeteren, stylen
  • Ordenen van huis en werkplek – overzicht creëren
  • Coaching – zelf leren hoe je je huis op orde houdt
  • Inrichten – styling en advies
Tip van Quirine​

‘Ik haal de schouw altijd meteen leeg, dat geeft zoveel rust. Meestal kan alles eraf. Net als van het aanrecht.’

Verhuizen of verbouwen?

Een verhuizing of verbouwing is het moment waarop je de balans opmaakt: wat gaat er mee en wat gaat weg? Als opruimen niet jouw hobby is, dan help ik je graag. Ik zorg dat alles geordend in dozen komt en help je bij het uitpakken en opnieuw inrichten van je huis. Alles krijgt een logische plek zodat opruimen en bijhouden je niet onnodig veel tijd kost. 

Jouw huis. Jouw thuis. In balans.

Consult & Tarieven

Tijdens een eerste kennismaking vertel je mij wat je situatie is en wat jouw wensen zijn. Als jij denkt dat ik de juiste persoon ben om jou te helpen, dan ga ik voor je aan de slag. Tarieven bespreek ik graag in overleg.

"All you need is less!"

Wat klanten zeggen

“Na de weemoed, tranen en het onvermijdelijke afscheid plaatst het team hun blijvende dingen geordend terug in een opgefrist en geschilderd huis. Ze hebben nu geen gesponsord vt-wonen-interieur zoals bij zovele make-overprogramma’s, maar een opgefrist gezinsleven met hun eigen dierbare spullen. Zelfs als kijker word je daar gelukkig van.”

Het op orde hebben van je huis geeft meer dan je denkt. Zo creëert het rust, schoonheid, harmonie (ook onder de familieleden) en geeft het een heerlijk gevoel van op orde zijn waardoor je veel meer gedaan krijgt. Rommel zorgt immers voor obstakels. Doordat wij destijds ons huis hebben laten organiseren en stylen, is verhuizen van het ene naar het andere huis in alle rust verlopen. Niks stress. Gewoon doos voor doos inpakken en de verhuisauto in. Wij zijn Quirine daar zeer erkentelijk voor. Zij heeft er voor gezorgd dat verhuizen van onze stresslijst ging.

Wanneer je eigenlijk op je meest kwetsbare moment in je leven staat, komen er direct ook veel organisatorische taken op je af. Die kan je dan in sommige gevallen gewoon er niet bij hebben. Dan zijn mensen als Quirine een grote zegen die je werkelijk op de meest integere manier de grote bulk uit handen neemt. Haar professionele maar zeker ook fijne, vertrouwde manier van aanpak is haar grote pré. Want dan voelt een ieder zich prettig bij haar. Ze regelt het, daar waar kan en gewenst van A tot Z. Super fijn!

Ik had echt teveel aan mijn hoofd en kreeg het niet meer voor elkaar om de boel te organiseren. Een scheiding, verhuizing, en drie jonge kinderen. Even was alles te veel. Quirine heeft me weer in het gareel gebracht. En nu zie ik de toekomst weer lachend tegemoet. Het kostte wat moeite maar ik ben er weer.

Omdat Quirine ons huis zo grondig heeft opgeruimd en ingericht, is onze verhuizing nu zo soepel verlopen. We hebben geen moment stress beleefd maar gewoon de dozen 1 voor 1 ingepakt. Echt een verademing.

Wil jij ook een opgeruimd en mooi gestyled huis?